σύνδεση

Ομιλεί Ουρντού ο κ. Ράμμος;

Ομιλεί Ουρντού ο κ. Ράμμος; Εξωτερική άποψη του εβραϊκού εστιατορίου «Chabab House» που λειτουργούσε και σαν συναγωγή στου Ψυρρή και ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος

 

 

Η χώρα μας υποτίθεται ότι δεν απειλούνταν από τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους και την παγκόσμια ισλαμική τρομοκρατία. Γιατί οι ισλαμολάγνοι αριστεροί μας ήταν φίλοι και συμπαραστάτες του λεγόμενου «ισλαμικού κινήματος». Γιατί οι παραδοσιακοί δεσμοί του «χαρισματικού» Ανδρέα Γ. Παπανδρέου με όλους τους τριτοκοσμικούς, και ιδιαίτερα με τον «αδελφό» Αραφάτ, μας έθεταν δήθεν στο απυρόβλητο των τζιχαντιστών. Αυτοί χτυπούσαν την καρδιά της Δύσης, τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Γαλλία,… ενώ εδώ το περιβάλλον ήταν φιλικότατο. Παρ’ όλο που, αμνήμονες πάντα, λησμονήσαμε τη σφαγή 13 ανθρώπων στο κρουαζιερόπλοιο «City of Poros» και τη συγκάλυψή του από την κυβέρνηση των λαϊκιστών και άλλα τέτοια… «μεμονωμένα» επεισόδια. Ακόμη και στην «Καθημερινή» γνωστός αρθρογράφος επανειλημμένως χαρακτήρισε Κανάρη τον Μπιν Λάντεν (!), πανηγυρίζοντας με άφατη χαρά για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, η ΕΥΠ ειδοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2022 από την ισραηλινή Μοσάντ ότι ένας υπήκοος Πακιστάν με έδρα το Ιράν επιχειρούσε να στρατολογήσει ομοεθνείς του στην Ελλάδα για την πραγματοποίηση επίθεσης σε ισραηλινό στόχο. Φέρεται μάλιστα να είναι αυτός που υπέδειξε στους δύο πρώτους συλληφθέντες το εστιατόριο «Chabab House» και τη συναγωγή στου Ψυρρή ως στόχο του επόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος. Θα πείτε, μα δεν θα χτυπούσαν Έλληνες, θα χτυπούσαν Έλληνες Εβραίους…

Τα στελέχη της ΕΥΠ εντόπισαν αρχικά συνομιλίες του με τον έναν από τους δύο υπηκόους Πακιστάν που διέμενε στην Ζάκυνθο, ενώ τον Ιανουάριο πληροφορήθηκαν ότι στόχος τους ήταν να πραγματοποιήσουν επίθεση στο «Chabab House» στου Ψυρρή. Χαρακτηριστική είναι συνομιλία μέσω WhatsApp, στην οποία ο φερόμενος ως εγκέφαλος προτρέπει τον συνομιλητή του να βάλει φωτιά στην κουζίνα του εστιατορίου και τον δεύτερο να υπόσχεται ότι θα τραβήξει σε βίντεο τα θύματα και θα στείλει το σχετικό υλικό στο Ιράν. Οι συνομιλίες γίνονταν στη διάλεκτο Ουρντού και αποκωδικοποιήθηκαν από τα στελέχη της ΕΥΠ. Υποθέτουμε ότι ο Εθνοφρουρός της νομιμότητας κ. Ράμμος θα ζητήσει επίσημη μετάφραση από τα Ουρντού μέσω ΥΠΕΞ για να διαπιστώσει αν οι παρακολουθήσεις ήταν παράνομες ή όχι. (Μα κι αυτοί οι ευλογημένοι, δεν συνεννοούνταν στα αγγλικά για να μπορεί να έχει γνώμη κι ο συνομιλητής του Κλίντον, ο γνωστός αγγλομαθής Τσίπρας για να πάει στον Ράμμο να του εξηγήσει και να του δώσει και μερικά ονόματα;).

Ευτυχώς, πρόλαβε η Μοσάντ και ειδοποίησε εγκαίρως την ΕΥΠ για το σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό κτύπημα στο «Chabab House» και όχι τον Ράμμο, και έτσι αποτράπηκε η εφιαλτική επιχείρηση «Υάκινθος». Ώρα είναι να αρχίσει να καταγγέλλει το 15μελές των Αγανακτισμένων Συνταγματολόγων την ΕΥΠ που έχει «στοχοποιήσει» μουσουλμάνους για τα θρησκευτικά φρονήματά τους και την ελευθερία της έκφρασής τους. Λόγω και έργω. Ώρα είναι ο Εθνικός Μηνυτής, να μηνύσει την ΕΥΠ για… Ισλαμοφοβία.

Το κλίμα στην Ελλάδα ήταν όχι μόνο φιλικό προς τους ακραίους ισλαμιστές, αλλά όταν γνωστοί συγγραφείς μετά τη σφαγή του Μπατακλάν, την κατήγγειλαν με αποτροπιασμό, οδηγήθηκαν σε δίκη για… «ισλαμοφοβία». Κάποιοι διεστραμμένοι νομομαθείς και συνταγματολόγοι επινόησαν αυτό το «αδίκημα», που επιτρέπει την παραπομπή σε δίκη ανθρώπων οι οποίοι απεχθάνονται την ισλαμοφασιστική βία και το εκφράζουν. Η κατηγορία είναι: ισλαμοφοβικός = ρατσιστής, άρα εφαρμόζεται στην περίπτωσή τους ο πανάθλιος αντιρατσιστικός νόμος τους. Γιατί αν λύνονταν τέτοια μείζονος σημασίας ζητήματα με έναν νόμο, θα είχαν καταδικάσει και κλείσει στη φυλακή τον Μουσολίνι ή τον Χίτλερ σαν ρατσιστές και δεν θα συνέβαινε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και το Ολοκαύτωμα. Ούτε στα καθ’ ημάς η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» εξαρθρώθηκε με τον αντιρατσιστικό νόμο, αλλά με την εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Ποινικού Κώδικα. Αυτός ο νόμος υπάρχει για να επινοούν κατηγορίες επαγγελματίες που θέλουν να επιβάλουν την ανελευθερία, την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»! Μηνύοντας και καταγγέλλοντας δε με μισαλλόδοξο τρόπο κάθε τόσο δημοσιογράφους και συγγραφείς σαν ισλαμοφοβικούς, είναι προφανές ότι τους στοχοποιούν στα μυαλά των φανατικών ισλαμιστών εγκληματιών. Η κραυγή του δολοφονικού μίσους «Αλλάχου Ακμπάρ!» είναι απαλή μουσική στα αυτιά των ισλαμολάγνων αριστερών και των λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων. Είναι οι ίδιοι «ακτιβιστές» που επιμένουν για τον δήθεν θάνατο («δολοφονία» το λένε) της ανύπαρκτης μικρής «Μαρίας Αλάλι» στον Έβρο ακόμη και σήμερα! Κι αυτό λόγω της αδιαφορίας και της παράβασης καθήκοντος των ελληνικών αρχών να απαγγείλουν κατηγορίες στους σκευωρούς και να ζητήσουν την έκδοση από τη Γερμανία της influencer Μπαϊντά αλ Σάλεχ η οποία στην κατάθεσή της δήλωσε: «Ξέχασα να πω… πέθανε ένα κοριτσάκι και λέγεται Μαρία». Για να αλωνίζουν οι σκευωροί του Spiegel και οι όμοιοί τους «δημοσιογράφοι»-ακτιβιστές προετοιμάζοντας νέες σκευωρίες.

Μετά τη ματαίωση των δολοφονικών επιθέσεων στη Συναγωγή στου Ψυρρή, κατόπιν πληροφοριών της Μοσάντ, περιμένουμε ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις να φορέσουν τις παλαιστινιακές μαντήλες ή/και τις γνωστές μαύρες κουκούλες των λογής τραμπούκων και να οργανώσουν πορείες και διαδηλώσεις έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ, με τα γνωστά πλακάτ της απόλυτης διαστροφής: την εξίσωση του άστρου του Δαβίδ με τον αγκυλωτό σταυρό!

Όπως έγραψε ο διάσημος συγγραφέας Πασκάλ Μπρυκνέρ: «Το ριζοσπαστικό Ισλάμ μιλάει μονίμως δύο γλώσσες: τη γλώσσα του θύματος με φορείς τους αξιοσέβαστους “θεολόγους” που κατέφθασαν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ για να μας ενοχοποιήσουν· και τη γλώσσα του δήμιου που θέλει να μας τρομοκρατήσει και μας προλέγει μια φοβερή εκδίκηση, τον αφανισμό των ασεβών, των “Σταυροφόρων”». Σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας υπάρχουν επαγγελματίες ακτιβιστές «ανθρωπιστές», πρόθυμοι αρωγοί τους, οι οποίοι μπορούν και δρουν ανενόχλητοι λόγω των αδιάφορων ή συνεργαζόμενων με τους επαγγελματίες «ουμανιστές» Αρχών.

ΥΓ. Μετά από τα παραπάνω, αποκτά ιδιαίτερο νόημα η λυσσώδης προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμποδίσει την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο.


Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή της Κυριακής 2 Απριλίου 2023.