σύνδεση

Βάσια Αλεξέγιεβιτς Ρασπουτίνοβα

Κατά κόσμον Βασιλική Θάνου
Βάσια Αλεξέγιεβιτς Ρασπουτίνοβα

 

Στο σκίτσο, η ισόβια CEO της Δικαστικής «Θάνου-Πέππας-Δημητρίου & Co» Βασιλική Θάνου ή Βάσια Αλεξέγιεβιτς Ρασπουτίνοβα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χαντζόπουλο.

Οι υποθέσεις αφενός των τρομοκρατικών διώξεων εις βάρος της Athens Review of Books με τις «Δίκες της Αθήνας» προκειμένου να μας κλείσει το αντιδημοκρατικό καθεστώς (ώστε να λειτουργούμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν για τα άλλα ΜΜΕ) και αφετέρου της τρομακτικής σκευωρίας Novartis είναι οι πιο χαρακτηριστικές της κατάπτυστης «εποχής Θάνου». Την εποχή της Δικαστικής «Θάνου-Πέππας-Δημητρίου & Co» η δικαστική εξουσία κατέστη όργανο της κυβέρνησης, καταργήθηκε η διάκριση δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας.

Η δημοκρατική κυβέρνηση, μετά την αποκατάσταση των στοιχειωδών στο κράτος δικαίου, οφείλει να διερευνήσει όχι μόνο τον ρόλο του «Ρασπούτιν» αλλά και τον ρόλο της Βάσιας Αλεξέγιεβιτς Ρασπουτίνοβα σε κάθε συριζαϊκή σκευωρία στην προσπάθεια ασφυκτικού κυβερνητικού ελέγχου της Δικαιοσύνης και αρκετές φορές στην κατάλυση του κράτους δικαίου, στην προσπάθεια εντέλει αλλοίωσης του πολιτεύματος. Είναι λάθος να επικεντρωθεί η προσοχή και η έρευνα σε μεμονωμένα επεισόδια όπως του κομματικού ελέγχου της Επιτροπής Ανταγωνισμού: όλη η δράση της Β. Θάνου, από τις 3.30 π.μ. της 29 Ιουνίου 2015 που την διόρισαν πρόεδρο του Αρείου Πάγου (ενόψει του δημοψηφίσματος-απάτη με το απολύτως παράνομο ψηφοδέλτιο που ο Άρειος Πάγος-της το βρήκε νόμιμο) έως σήμερα πρέπει να ερευνηθεί.

Όσον αφορά εμάς, γνωρίζουμε τι διέπραξε η Βάσια Αλεξέγιεβιτς Ρασπουτίνοβα εις βάρος της Athens Review of Books! Θυμίζουμε ότι οι αδίστακτοι «δικαστές-εργαλεία» που στρατεύθηκαν (με ανταλλάγματα όπως λ.χ. προεδρία και αντιπροεδρίες του Αρείου Πάγου), για τον πολυετή ψυχικό και διανοητικό βασανισμό μας, έχοντας στόχο την εξόντωσή μας, ήταν οι Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, Κυριάκος Φώσκολος (ο Ρυπαρογράφος), Στυλιανή Μπλέτα, Βασίλειος Πέππας (ο Κρυπτόμενος), Γεώργιος Λέκκας (ο Μετανοηθείς χάριν του Καλογρίτσα), Πηνελόπη Ζωντανού (η αυταπόδεικτα Εξαγορασμένη), Αγγελική Τζαβάρα και Θωμάς Γκατζογιάννης. Οι εις βάρος μας αποφάσεις 4034/2015 του Εφετείου Αθηνών και 697/2017 του Αρείου Πάγου, που χαλκεύθηκαν, τον καιρό της Βάσιας Αλεξέγιεβιτς Ρασπουτίνοβα, με πραγματικό δόλο (actual malice), είναι το άκρον άωτον της διαφθοράς. Ο Πέππας που τη διαδέχθηκε ως επίσημος Γκαουλάιτερ του Κράτους Αδίκου τώρα κρύβεται…