σύνδεση

Εξάρθρωση των Ταγμάτων Εφόδου άμεσα!

Εξάρθρωση των Ταγμάτων Εφόδου άμεσα!

 

 

Τα γνωστά σε όλους Τάγματα Εφόδου χτύπησαν για μια ακόμη φορά την Athens Voice, βέβαια και πάλι ότι ουδείς θα τα ενοχλήσει. Η συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Athens Review of Books στον Φώτη Γεωργελέ και στους εργαζομένους στην AV είναι αυτονόητη, πολύ δε περισσότερο όταν έχουμε υποστεί κι εμείς την κυβερνητική και παρακυβερνητική συριζαϊκή βία και τρομοκρατία. Περιμένουμε από την δημοκρατική κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να εξαρθρώσει άμεσα αυτές τις τρομοκρατικές συμμορίες, οι οποίες δεν είχαν απλώς την ανοχή αλλά είχαν και την σκανδαλώδη κάλυψη του λούμπεν αντιδημοκρατικού μορφώματος που μας κυβέρνησε 4,5 χρόνια. Είναι ανατριχιαστικό ο επίσημος εκπρόσωπος των σταλινοφασιστικών Ταγμάτων Εφόδου να αναρτά το βίντεο από την επίθεση και να απειλεί «Έχετε μια εβδομάδα για να φύγετεAthens Voice δηλαδή] από την περιοχή» (5 Ιουλίου) και να παραμένει ανενόχλητος. Είναι βλέπετε μέσα στο πνεύμα των πειθήνιων δουλικών του ΣΥΡΙΖΑ Ξένης Δημητρίου και Δήμητρας Κοκοτίνη που κρατά σε αδράνεια τους ιεραρχικά «υφιστάμενους» εισαγγελείς να διατάξουν να συλληφθεί αυτό το θρασίμι και οι περί αυτό τραμπούκοι, ο «υπασπιστής» του σίραλ κίλερ Κουφοντίνα που προανήγγειλε την επίθεση στον ΣΚΑΪ, που απείλησε τους δικαστές του Βόλου, και ο οποίος στις 25 Ιουνίου προανήγγειλε: «8 Ιούλη πάλι εδώ θα είμαστε για τις μάχες που έρχονται». Στις 8 Ιούλη έρχονται «μάχες», αφού η Δημοκρατία που μανιωδώς μισούν αποκαθίσταται. Είναι η μακρά μαύρη χειρ του πιο βρώμικου ΣΥΡΙΖΑ.

Περιμένουμε πολλά από την επερχόμενη δημοκρατική κυβέρνηση και πολύ γρήγορα. Η οποία πρέπει να ενθαρρύνει τους γενναίους και έντιμους ανθρώπους που υπάρχουν στο δικαστικό σώμα να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς πλέον τον φόβο του εκδικητικού καθεστώτος και των «δικαστών εργαλείων» που χρησιμοποίησε εναντίον (και) των έντιμων δικαστικών. Οι πλημμελειοδίκες του Βόλου απέδειξαν πόσο ανυπόληπτος κατάντησε ο Άρειος Πάγος στις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας την ειδεχθή απόφασή του υπ’ αριθ. 1001/2019. Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, όταν σιγουρευτούν όλοι ότι έπεσε το καθεστώς των σαλταδόρων της εξουσίας, θα ανοίξουν τα στόματα. Και πρέπει να ανοίξουν και οι πόρτες των φυλακών ώστε να δεχτούν τα Τάγματα Εφόδου. Και πάνω απ’ όλα για τους δολοφόνους της Μαρφίν.

 

ΥΓ. Όσο για το ποιοι στοχοποίησαν την Athens Voice, επισημαίνουμε ότι την στοχοποίησε με τον πιο επίσημο τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Έφη Αχτσιόγλου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός, αδίστακτα και εν γνώσει του τι διαπράττει, διέστρεψε το «νόημα» ενός ανόητου σχολίου στην ιστοσελίδα της AV γράφοντας:

«Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice (official) που λοιδωρεί [sic!] μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου.

Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά».

Κάποιοι είχαν την διαστροφή να στοχοποιήσουν, «επ’ ευκαιρία», και τον «εχθρό του κινήματος» Μάνο Βουλαρίνο! (βλ. https://bit.ly/32buXXo και https://bit.ly/2XzvCmY).