σύνδεση

Οι ζέβρες του ελληνικού Τύπου

Οι ζέβρες του ελληνικού Τύπου

 

 Από χθες ο περιβόητος Π. Δημητράς του Ηλία (ή Προκρούστης ή Ιαβέρης) καταγγέλλει πως «το Protagon είναι ρατσιστικό! Τα επιχειρήματά του είναι προδήλως ψευδή και αντιτσιγγάνικα!».

Αφορμή ένα άρθρο του Κώστα Γιαννακίδη, που δεν είναι φυσικά ρατσιστικό παρά μονάχα στη νοσηρή φαντασία του επαγγελματία ψευδομηνυτή και συκοφάντη, ο οποίος βρίσκει άλλη μια ευκαιρία να μηνύσει και να ταλαιπωρήσει ανθρώπους του Protagon, ενός από τα πιο ευπρεπή μέσα ενημέρωσης, όπως έκανε πρόσφατα και με την «Καθημερινή» (μηνύσεις κατά Γουσέτη, Θεοδωρόπουλου, Παπαχελά).

Βεβαίως γι’ αυτό το τερατώδες φαινόμενο του κατ’ επάγγελμα και κατά συρροήν ψευδομηνυτή, για τα ίδια θέματα, ευθύνονται και τα ΜΜΕ που δεν αναδεικνύουν τους  εκβιασμούς τους οποίους ασκεί ο Προκρούστης και την καταπάτηση των πιο θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων (άρθρο 10 της ΕΣΔΑ) μέσω της βιομηχανίας ψευδών καταμηνύσεων, ούτε την αυθαιρεσία των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπωρούν τόσους ανθρώπους οι  οποίοι κατά κανόνα αθωώνονται. Η πιο διαβόητες και παρανοϊκές μηνύσεις ήταν κατά της Σώτης Τριανταφύλλου και του Τάκη Θεοδωρόπουλου, όπου δεν καταπάτησε μόνο το θεμελιώδες δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά και αυτόν τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής τους ως ανθρώπων, με αδιανόητο τρόπο: τους οδήγησε στα δικαστήρια για το έγκλημα της «ισλαμοφοβίας». Ειδικά την Σώτη επειδή επέκρινε την σφαγή στο Μπατακλάν τότε που συνέβη! Οδηγήθηκε σε δίκη γιατί εξέφρασε τον φόβο της!

Σχετικά με την επιθετικότητα και την παράνοια των Δημητράδων στην Αμερική, δημοσιεύουμε ένα καταπληκτικό άρθρο της διάσημης ιστορικού Anne Applebaum στο τρέχον τεύχος της Athens Review, όπου αναφέρει ότι:

«Ο Ρόμπερτ Τζορτζ ίδρυσε την Academic Freedom Alliance, μια ομάδα που έχει σκοπό να προσφέρει ηθική και νομική υποστήριξη σε καθηγητές που δέχονται επίθεση, ακόμη και να πληρώσει τους δικηγόρους τους, αν χρειάζεται. Ο Τζορτζ μου είπε ότι εμπνεύστηκε από ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε πώς τα κοπάδια των ελεφάντων υπερασπίζονται κάθε μέλος της αγέλης από ένα λιοντάρι-επιδρομέα, ενώ οι ζέβρες τρέχουν μακριά και αφήνουν τις πιο αδύναμες να σκοτωθούν. “Το πρόβλημα με εμάς τους πανεπιστημιακούς είναι ότι είμαστε ένα μάτσο ζέβρες”, είπε.»

Αυτό ισχύει ασφαλώς και για τις ζέβρες του ελληνικού Τύπου.

Ελπίζουμε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος έχει μηνυθεί και ο ίδιος από τον Προκρούστη, θα απαντήσει το συντομότερο στη σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Χριστόφορου Μπουτσικάκη, και θα δώσει λύση στο ζήτημα.