ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σερ Ναθάνιελ Ντανς Χόλαντ (1735-1811), Χωρίς τίτλο, άγνωστη χρονολογία, Πινακοθήκη Τate, Λονδίνο.

Ο Βελόπουλος με μια απολύτως εγκληματική απόφαση του Αρείου Πάγου ανακηρύχθηκε «Πνευματικός άνθρωπος» (!), ο οποίος «με την εκπομπή του και με τα βιβλία του … δίδει έμφαση γενικά στα επιτεύγματα του Ελληνικού Πολιτισμού και ειδικότερα εκείνα της Μακεδονίας και συχνά επισημαίνει τους κινδύνους που απειλούν σήμερα τον Ελληνισμό». Οι ομοϊδεάτες του αρεοπαγίτες, αναίσχυντοι θεμιστοπώλες που πουλούν «δικαιοσύνη», όχι μόνο ανακήρυξαν «πνευματικό άνθρωπο» τον κατ’ επάγγελμα αγύρτη, αλλά του επιδίκασαν και ένα τεράστιο ποσόν σαν «χορηγία» που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

Τόμας Ρόλαντσον,

Τον Άρειο Πάγο και τον μηχανισμό της λεγόμενης Δικαιοσύνης του συριζοκράτους έθεσαν στη διάθεση του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα οι δικαστές του ΣΤ΄ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Κοκοτίνη, πρόεδρος, Ευφροσύνη Καλογεράτου-Ευαγγέλου, εισηγήτρια και Σταματική Μιχαλέτου, αρεοπαγίτες.

Ο «κύριος Κουφοντίνας», η «κυρία Ξένη» και ο «κύριος Τσίπρας»
«Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος» και «Ad tuum, Domine, tribunal appello»

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK