Category Archives: Ειδήσεις

Ο Σταλινοπαράφρων του ΥΠΕΞ

Tsipras-Kotzias-Napoleon

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, δηλαδή η ουσιαστική κήρυξη ψυχρού πολέμου κατά της Ρωσίας, αποτελεί δυστυχώς για την κακότυχη τούτη χώρα το πιο επίσημο ιατρικό πιστοποιητικό της διανοητικής κατάστασης του Σταλινοπαράφρονος αρχηγού της «συγκυβερνώσας Κίνησης Πράττω»[1] εν μηνί Αυγούστω[2] και σε 35 μόλις βαθμούς Κελσίου υπό σκιάν (όχι της ΕΕ και του ΝΑΤΟ αυτή τη φορά). Τα πρώτα εν θερμώ προειδοποιητικά πυρά, παρμένα εμφανώς από το πνευματικό οπλοστάσιο του δικηγόρου του Κοτζιά κυρίου Φαήλου Κρανιδιώτη («σύντροφος εν όπλοις») φανταζόμαστε ότι οσονούπω θα συνεπικουρηθούν από τους κούφιους κανονιοβολισμούς του ναυάρχου εν επιστρατεία κυρίου Μαντζουράνη ‒ισόκυρου του προμνησθέντος νομικοπολιτικού αγλαΐσματος‒, και με, ως εκ του modus operandi του ανδρός αναμενόμενες, δεσμεύσεις των λογαριασμών του Λαβρόβ στις ελληνικές τράπεζες κ.λπ. ‒ εν ανάγκη με τη συνδρομή της νυν ηγεσίας του Αρείου Πάγου.

Ο Σώρρας και οι δικαστικοί που υπέθαλψαν το φαινόμενο

sorras22.6.18

Τον Ιανουάριο 2017 η Athens Review of Books δημοσίευσε την σκανδαλώδη τελεσίδικη και αμετάκλητη αθωωτική απόφαση υπέρ του Σώρρα του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τριάμισι χρόνια μετά την έκδοσή της. Έτσι ξεκίνησε  το ξήλωμα μιας κραυγαλέας πανελλήνιας απάτης και μιας αντίστοιχης πολιτικής κίνησης. (Βλ. http://athensreviewofbooks.com/?p=2669).

Ο καταζητούμενος για μια ιδιωτική διαφορά με κάποιον κουμπάρο του Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη προχθές με ένα ‒πολλών δηλωτικό‒ τεράστιο μούσι. Η δικαστής Αικατερίνη Τσέλιου που εξέδωσε την δικαστική απόφαση-μνημείο ακρισίας με την οποία ο Σώρρας εξαπατούσε τους αφελείς και η οποία ήταν στην προμετωπίδα των «πολιτικών» γραφείων που άνοιγε καθ’ άπασαν την επικράτεια, δεν απελύθη λόγω κουφότητας αλλά εξακολουθεί να δικάζει. Και ο αντεισαγγελέας Δημήτριος Νομικός που την εισηγήθηκε εξακολουθεί κι αυτός να βρίσκεται στην έδρα. Το ίδιο και εκείνος ο εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας που εγκαλούσε τον πρόεδρο μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού διότι δεν έκανε δεκτά τα «ομόλογα Σώρρα».

Η Athens Review of Books έθεσε ένα εύλογο ερώτημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με τους δράστες δικαστικούς και έλαβε την απάντηση που θα βρείτε στο λινκ: http://athensreviewofbooks.com/?p=3216

Είναι γνωστό ότι η ηγεσία του Αρείου Πάγου ασχολείται με την καταδίωξη «κακούργων» όπως ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και η Athens Review of Books. Ωστόσο εμείς,  ξέροντας ότι ασκούμεθα στην τοξοβολία επί ιπποποτάμου, όπως εκείνος ο Αβησσυνός του Εμμανουήλ Ροΐδη, επιμένουμε να θέτουμε το ερώτημα:  πώς είναι δυνατόν να βρίσκονται στις θέσεις τους τέτοιας αποδεδειγμένης ακρισίας δικαστικοί λειτουργοί; Και πώς θα προστατευθούν από τις αποφάνσεις τους οι απλοί πολίτες της νοτιοβαλκανικής χώρας μας;

                                                          — The Athens Review of Books

Στο Διαδίκτυο ολόκληρο το βιβλίο του καθεστώτος Χόνεκερ με συγγραφείς τον Κοτζιά κ.ά. υπό την καθοδήγηση του Ελαφοπόδαρου της ΣΤΑΖΙ

9-a--BUHR_DDR

Κάντε κλικ στην εικόνα και κατεβάστε όλο το βιβλίο σε PDF

Ο Κοτζιάς διέψευσε χθες (15.6.2018) οργισμένος την κυρία Μπακογιάννη για την αναφορά της στο επίμαχο βιβλίο (DerautonomeIntellekt)του καθεστώτος Χόνεκερ, στη συντακτική ομάδα του οποίου συμμετείχε, λέγοντας ξεδιάντροπα: «…το έχω καμάρι μου ότι συνέγραψα με έναν από τους σπουδαιότερους πνευματικούς ανθρώπους της Δυτικής Γερμανίας, όταν ήμουνα μόλις 19 ετών, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βρέμης, υβρίζεται από το περιοδικό που πιθανόν να χρηματοδοτείται κι από την οικογένειά της».

Ο ανελλήνιστος Κοτζιάς

Οι λεκτικές πομφόλυγες, η ρηχότητα της σκέψης και η παχυλή αγραμματοσύνη του Υπουργού Εξωτερικών της “Good Diplomacy

kotzias13.6.18

Του ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

…η μάλλον ψηλαφητή και αναμφισβήτητος αγραμματοσύνη του φεγγοβολεί
και λάμπει ως ήλιος μεσουρανών εν ανεφέλω στερεώματι.
(Εμμανουήλ Ροΐδης)

Good morning to everybody. Is nice to be in Brussel.
(Δήλωση Κοτζιά κατά την πρώτη… απόβασή του στις Βρυξέλλες, 9.2.2015)

Όταν οι άλλοι διάβαζαν επιστημονικά έργα αυτός έγραφε προπαγανδιστικές μπροσούρες με ανελλήνιστα τερατώδη ψέματα στην ξύλινη γλώσσα του ΚΚΕ. Όταν αποφάσισε σε προχωρημένη ηλικία, ελέω Γ. Α. Παπανδρέου, να κάνει ακαδημαϊκή καριέρα ήταν πια αργά για να μάθει τα στοιχειώδη. Σ’ αυτή την ηλικία αντί να μαθαίνεις ξεχνάς. Σε ένα πράγμα είναι μόνο γόνιμος σαν τον Νείλο: ποταμός ψεμάτων και απατηλών αυτοσχέδιων κατασκευών που ρέει ακατάπαυστα.

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΟΝΕΚΕΡ

Το ατράνταχτο τεκμήριο της συνεργασίας του Κοτζιά με το καθεστώς Χόνεκερ υπό την καθοδήγηση του Manfred Buhr (του «Ελαφοπόδαρου» της ΣΤΑΖΙ)

9-a--BUHR_DDR

Των ΜΑΡΙΑΣ και ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

(Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την Αγωγή Κακοδικίας της Athens Review of Books κατά ηγεσίας Αρείου Πάγου)

(3) Τέλος, ο Ν. Κοτζιάς συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα του χαφιέδικου βιβλίου με τίτλο Der autonome Intellekt (Ο Αυτόνομος [sic] Νους), που γράφτηκε υπό την καθοδήγηση του διαβόητου Μάνφρεντ Μπουρ (Manfred Buhr), επικεφαλής του Ιδεολογικού Αγώνα του καθεστώτος Χόνεκερ (και πράκτορα της Στάζι με το ψευδώνυμο «Ελαφοπόδαρος»).

The leadership of the Supreme Court on trial

ARB_96-klissi-kakodikias

By Dionysis Goussetis

As far as I know, thereis no precedent in the history of the Greek state. The President of the Supreme Court and two of its Vice-Presidents will appear on 9 October before a hearing in the Special Court of Miscarriage of Justice. Along with them, five other Supreme Court and Appeal Court judges involved in the case of “N. Kotzias v Athens Review of Books”.

The pimple had to pop. The pimple is a Court of Appeals decision which ruled, inter alia, that Minister Kotzias is a founding member of the KKE, founded in 1918! The Court found for Mr. Kotzias, who wants to crush the magazine economically because «he was defamed».